Scroll Top

Μέλος του EPIQ Group

καινοτομια, τεχνογνωσια και αριστεια
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ EPIQ
Logo-EPIQ-2
Καλώς ήρθατε στην αποκλειστική μας σελίδα Epiq Members, όπου γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ τεχνολογίας και δημιουργικότητας. Η ομάδα μας αποτελείται από οραματιστές επαγγελματίες που δεν είναι μόνο ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς τους, αλλά και παθιασμένοι καινοτόμοι που οδηγούνται από την επιδίωξη της αριστείας. Από ηλεκτρολόγους μηχανικούς και καλλιτέχνες VFX έως προγραμματιστές ιστού και φωτογράφους, τα διαφορετικά σετ δεξιοτήτων μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε περίπλοκες προκλήσεις και να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις. Κάθε μέλος φέρνει μια μοναδική προοπτική, που τροφοδοτείται από ένα μείγμα επιστήμης, τεχνολογίας και δημιουργικότητας, διασφαλίζοντας ότι τα έργα μας όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά και ξεπερνούν τις προσδοκίες. Βουτήξτε στα προφίλ των ταλαντούχων μελών μας για να ανακαλύψετε τα μυαλά πίσω από την επιτυχία μας.

Η August Lundh έχει παραδώσει προϊόντα catering για την επαγγελματική κουζίνα για σχεδόν 100 χρόνια. Σήμερα διαθέτουν ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από σχεδόν άθραυστα προϊόντα για την καθημερινή χρήση των καταναλωτών και για την επαγγελματική κουζίνα. Προμηθεύουν τα προϊόντα τους σε πελάτες ξενοδοχείων, εστιατορίων και catering καθώς και στον δημόσιο τομέα και καταστήματα λιανικής. Το όραμά τους είναι να είναι ο ηγέτης της αγοράς στον τομέα τους και να επιτυγχάνουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών τους αναπτύσσοντας διαρκώς όσον αφορά την ασφάλεια, την ποιότητα και την παράδοση.

Η Harfield είναι ο κορυφαίος προμηθευτής και κατασκευαστής πρακτικά άθραυστων επιτραπέζιων σκευών από πολυανθρακικό και συμπολυεστέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν πρωτοστατήσει σε καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους πελάτες. Αυτά περιλαμβάνουν παγκόσμιες πρωτιές: αντιβακτηριακά επιτραπέζια σκεύη. Φούρνος σε επιτραπέζια σκεύη και πλάκες και μπολ με σχέδια από πολυανθρακικό και συμπολυεστέρα. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Harfield, αγοράζετε ποιότητα και αξιοπιστία από μια κορυφαία μάρκα, που υποστηρίζεται από εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Η Roltex είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στην Ευρώπη δίσκων σερβιρίσματος και άλλων λύσεων σερβιρίσματος φαγητού. Βελτιώνουν συνεχώς την αξία της εμπειρίας της πλήρους σειράς προϊόντων τους που αντικατοπτρίζουν το περιβάλλον σας: την ατμόσφαιρα του εστιατορίου σας, τη φασαρία του καφέ σας, τη φροντίδα που παρέχετε στο νοσοκομείο ή το σπίτι σας, την ενέργεια του παιδιά στο σχολείο σας… Καινοτόμα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, ως αντανάκλαση της αποφασιστικότητας της Roltex να βρει μια ισορροπία μεταξύ οικολογίας και βιωσιμότητας.

Η PROPLAST S.A. ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία παράγει HO.RE.CA. προϊόντα όπως πιστοποιημένες σανίδες κοπής, αντιολισθητικοί δίσκοι, δίσκοι γρήγορου φαγητού, χαλάκια μπαρ, αρθρωτά και ρυθμιζόμενα ράφια για ψυκτικούς θαλάμους και καρότσια για δίσκους. Πολλά από τα προϊόντα είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής παρουσίαση καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

H A.M.C. είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια στην Ισπανία. Στόχος τους είναι να συμμορφωθούν με τη ζήτηση των κοινοτήτων και των προϊόντων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στις εθνικές και διεθνείς αγορές. Σήμερα διαθέτουν μια μεγάλη λίστα πελατών, καθώς και τις πιο καινοτόμες μεθόδους παραγωγής. Ως κατασκευαστές, σχεδιαστές και χονδρέμποροι των ειδών προσφέρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ΕΕ.

Εμπορευόμενη για περισσότερα από 70 χρόνια, η eGreen βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στη συσκευασία και την προβολή τροφίμων και ποτών. Η eGreen είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής με την ποιότητα, τις υπηρεσίες και την καινοτομία στον πυρήνα όλων όσων κάνει. Για πολλά χρόνια η eGreen έχει εξυπηρετήσει μια μεγάλη ποικιλία τομέων της αγοράς και διεθνών αγορών, γεγονός που έχει προσφέρει στην εταιρεία και στους ανθρώπους της όλη την εμπειρία που χρειάζεστε σε έναν εξαιρετικό συνεργάτη!

Από το 2009, η LabelFresh ανέπτυξε ένα σύστημα για να διασφαλίσει ότι η επισήμανση των επεξεργασμένων τροφίμων θα γίνεται με τυποποιημένο, απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Σε λίγα λεπτά εσείς και οι υπάλληλοί σας θα έχετε κατακτήσει την τεχνική και θα παρατηρήσετε πόσο εύκολο είναι να τηρήσετε τη νομοθεσία για την κωδικοποίηση των τροφίμων σας. Το LabelFresh είναι σε θέση να ακολουθεί τις πιο πρόσφατες τάσεις και νομοθεσίες που οδήγησαν στην παραγωγή αλλεργιογόνων, διαλυμάτων σε πακέτο ή ακόμη και διαλυτών στο νερό.

Για περισσότερο από μισό αιώνα, η CWK προμηθεύει τους επιχειρηματικούς εταίρους της με επαγγελματικά βοηθητικά προϊόντα κουζίνας. Η υψηλή ποιότητα, η καλή εξυπηρέτηση και οι γρήγορες παραδόσεις είναι πάντα οι κορυφαίες προτεραιότητές τους. Η CWK ιδρύθηκε στο Μάλμε, στη νότια Σουηδία. Η πλειοψηφία των προϊόντων τους είναι τοπικής παραγωγής, ενώ όλα όσα προσφέρουν παράγονται στην Ευρώπη. Η CWK είναι πολύ περήφανη για την κληρονομιά της και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ισχυρότερη ευρωπαϊκή οικονομία.